Menu Zoeken

Fotokroniek #82: Mous Lamrabat

xrated1-2017-c-mous-lamrabat-loft-art-gallery.jpeg

Foam Fotomuseum Amsterdam en Pakhuis de Zwijger slaan de handen ineen voor drie ‘specials’ in de Fotokroniek serie waarin we vanuit een gemeenschappelijk thema de verbinding maken tussen een kunstenaar die exposeert in Foam en twee andere gasten.

Voor deze laatste editie sluiten we af met het verwelkomen van de Belgisch-Marokkaanse fotograaf Mous Lamrabat die momenteel een grote solo tentoonstelling heeft bij Foam, Blessings from Mousganistan. Met een gezonde dosis humor en schoonheid benadert Mous zijn bi-culturele identiteit en brengt hij een boodschap van liefde over in een polariserende samenleving.

Om het Marokkaanse erfgoed te vieren, verwelkomen we de Nederlands-Marokkaanse ontwerpster Mina Abouzahra, en haar mix van ontwerpen en stoffen uit haar moederland en haar vaderland. Haar werk is momenteel te zien als onderdeel van de tentoonstelling The Other Story in het Cobra Museum. Moderator Dymphie Braun zal met Mous en Mina praten over hun werk en hun kijk op de werelden die ze onthullen.

Reserveer een plek via Pakhuis de Zwijger.

 

X-Rated#1, 2017 © Mous Lamrabat / Loft Art Gallery

Datum: 29 Juni 2022
Tijd: 20:00 - 22:00
Locatie : Pakhuis de Zwijger
Ledenprijs: Gratis