Rachel Viersma

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.rachelviersma.nl
Bedrijfsnaam
Rachel Viersma Fotografie
Adres
Eenhoornstraat 10
Postcode
2271 GL
Plaats
Voorburg
Telefoon
06-24 579 211
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Hoi, ik ben Rachel, het gezicht achter Rachel Viersma Fotografie. Een beetje een vreemde eend in de bijt, want ik ben afgestudeerd als Mijnbouwkundig Ingenieur aan de TU Delft. Na enkele jaren in het vakgebied te hebben gewerkt, heb ik het roer volledig omgegooid en ben ik mijn hart gaan volgen. Ik heb daarop de fotovakschool gedaan en ben in 2017 afgestudeerd.

Ik vind mijn werk geweldig, fotografeer het liefste mensen en doe het met zo veel passie!

Mijn werk is inmiddels 2-delig, zakelijk en particulier.

Mijn zakelijke klanten zijn met namen kleine ondernemers, die ik help met het maken van content voor hun website. Ik denk graag mee met het proces om te bepalen welke stijl en sfeer de foto’s moeten uitstralen. Daarnaast maak ik zakelijke portretten, bedrijfsportretten en bedrijfsreportages.

Mijn particuliere klanten zijn met name bruidsparen. Hoe heerlijk is het om onderdeel te mogen zijn van zo'n speciale dag! Daarnaast maak ik portretten, vaak individueel.

Tot slot afscheidsfotografie. Hoe bijzonder is het om op zo'n intiem moment zo dicht bij te mogen komen en een dierbare herinnering voor later voor ze te kunnen maken. Iets wat ik met heel mijn hart doe.

Categorie

Corporate, People and Portrait, Wedding