Menu Zoeken

Maak dit jaar lang gratis kennis met DuPho

Professionele beeldmakers hebben recht op een zogenaamde thuiskopievergoeding. Dit is een vergoeding die bestemd is voor beeldmakers wiens werk door consumenten voor eigen gebruik wordt gekopieerd op digitale beelddragers: dus voor jou! Pictoright, de auteursrechtenorganisatie voor visuele makers in Nederland, int en verdeelt deze vergoedingen. Als je bent aangesloten bij een beroepsorganisatie zoals DuPho krijg je automatisch* een thuiskopie vergoeding ad € 50.

Kennismakingslidmaatschap.

Omdat DuPho een grote rol speelde in de totstandkoming van deze regeling kunnen we daarom een mooi aanbod doen: dit jaar lang gratis kennismaken met een groot aantal voordelen van DuPho via een kennismakingsabonnement ter waarde van 50 euro. Wij vragen dan de 50 euro voor je aan bij Pictoright en voor dat bedrag ontvang je dit jaar een DuPho lidmaatschap.

Kennismakingsleden:

  • zijn welkom bij alle DuPho activiteiten die we organiseren
  • ontvangen elke week de DuPho nieuwsbrief
  • kunnen gebruik maken van de algemene voorwaarden van DuPho
  • mogen gebruik maken van de DuPho kortingen m.u.v de collectieve verzekering

Vul de hieronder staande formulier in en meld je snel aan.

* Professionele beeldmakers die niet zijn aangesloten bij een beroepsorganisatie kunnen in de loop van dit jaar bij Pictoright ook zelf aanspraak maken op een deze thuiskopievergoeding. Houd de website van Pictoright www.pictoright.nl daarvoor in de gaten.