Menu Zoeken

Mary-Ann Struijk Struijk-Deuning

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.poppictures.nl
Bedrijfsnaam
Fotostudio POPpictures
Adres
Havenkade 6a
Postcode
3341LB
Plaats
Hendrik Ido Ambacht
Telefoon
0610099109
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Stapelgek op live-muziek en dan nog mooier, die expressie op de gezichten van de muziekanten! Altijd op zoek, naar DAT moment. Zó begon ik met POPpictures…

Ondertussen heb ik de afgelopen jaren m'n draai gevonden in de fotostudio, sinds juli 2014 maak ik gebruik van mijn studioruimte aan de Havenkade. Heerlijk om samen met de geportretteerde(n) aan een fotoshoot te werken. Natuurlijk blijft die expressie in de portretfotografie ook belangrijk en dáár ligt tegenwoordig mijn specialisatie, bij de uit Amerika overgewaaide Headshot Fotoshoot. Getraind door Peter Hurley (New York - USA), 's-werelds beste Headshotfotograaf.
Voel je welkom in de Fotostudio van POPpictures voor een fotoshoot. Ik vind het belangrijk dat je zo ontspannen mogelijk voor de camera gaat staan, natuurlijk werken we daar tijdens de fotosessie aan. Niks moet en heel veel mag, maar zeker tijdens de headshotsessie is het voor mij de kunst om je zodanig uit te dagen, dat ik je in de gewenste expressie kan vangen.
Het resultaat: Een Krachtige Expressievolle foto van jezelf!

Ondanks dat bovenstaande het merendeel van mijn activiteiten omvat, ben ik van 2004 tot 2017 ook één van de vaste fotografen van Parkpop geweest. Het grootste gratis muziekfestival van Europa.
Tevens geef ik verschillende fotografie workshops en in 2013 heb ik een licentie ontvangen van Michael Willems (Brantfort - Canada), daarmee mag ik zijn leuke en leerzame Signature workshops hier in Nederland geven. Dat verzorg ik in de studio of op locatie. Dit kan ook in de vorm van een les van een aantal uur, zoals ik een aantal maal per jaar op het prégymnasium van het Zuidergymnasium doe.

20 December 2015 is mijn boek 'Opgegroeid in een land dat niet meer bestaat' uitgekomen, de schrijfster is Corinne Poleij.

Heb je vragen of wil je kennis maken, neem gerust contact op via e-mail: info@poppictures.nl of bel mij op 06-10099109

 

Specialisatie:

* Headshots: Een Headshot is een portret van je persoonlijkheid

 

POPpictures, de juiste klik!

~ Mary-Ann Struijk

Categorie

Event, People and Portrait, Wedding