Menu Zoeken

Dossier Coronavirus

Tweede Noodpakket 

Ondernemers in de TOGS krijgen tegemoetkoming vaste lasten. Het is interessant voor fotografen omdat het geldt voor de ondernemers die eerder gebruik konden maken van de TOGS regeling, waar DuPho zich hard voor heeft gemaakt middels een lobby naar Den Haag. Onze sector wacht nog op aanvulling op deze maatregelen. Zodra wij meer weten, zullen wij jullie informeren. Op de website van de rijksoverheid kun je hier meer over lezen. 

We maken ons hard voor extra sector gerichte ondersteuning en goede verdeling van beschikbare middelen. Op dit moment lobbyen we nog voor extra ondersteuning. De Creatieve Coalitie, waarin DuPho vertegenwoordigd is, treedt toe tot een Taskforce die erop toeziet dat het steunpakket van de overheid snel en efficiƫnt wordt uitgevoerd

Het kabinet heeft al verschillende maatregelen genomen ter ondersteuning van de ZZP-er. Hier lees je om welke dat gaat.

Omdat we elkaar in deze tijd hard nodig hebben, hebben we (achter de inlog) een prikbord gemaakt waar jullie elkaar vragen kunnen stellen en elkaar kunnen inspireren.Leuke tips, belangrijke weetjes, af en toe een grapje. Weet dat je niet alleen bent. We zitten allemaal thuis er het beste van te maken. Hoe gaat dat eigenlijk bij jou?

Naar het prikbord