Menu Zoeken

Dossier Coronavirus

Vooralsnog komen fotografen niet in aanmerking voor de TOGS-regeling van € 4.000,- om lopende bedrijfskosten te compenseren. DuPho is op dit moment keihard voor aan het lobbyen om fotografen (SBI code 74201) ook op die vastgestelde lijst te krijgen!

Wel kunnen fotografen aanspraak maken op de TOZO-regeling.

We maken ons hard voor extra sector gerichte ondersteuning en goede verdeling van beschikbare middelen. Op dit moment lobbyen we nog voor extra ondersteuning. De Creatieve Coalitie, waarin DuPho vertegenwoordigd is, treedt toe tot een Taskforce die erop toeziet dat het steunpakket van de overheid snel en efficiënt wordt uitgevoerd

Het kabinet heeft al verschillende maatregelen genomen ter ondersteuning van de ZZP-er. Hier lees je om welke dat gaat.

In deze tijd hebben we elkaar hard nodig voor creatieve en troostende inspiratie en we doen dat ook graag. Daarom willen we hier een prikbord maken waar jullie elkaar vragen kunnen stellen en elkaar kunnen inspireren. Leuke tips, belangrijke weetjes, af en toe een grapje. Weet dat je niet alleen bent. We zitten allemaal thuis er het beste van te maken. Hoe gaat dat eigenlijk bij jou? Volgende week lanceren we hier een prikbord waarop jullie alles kunnen delen.