Esther Bekker

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.estherbekkerfotografie.nl
Bedrijfsnaam
EB-Fotografie
Plaats
Alkmaar
Telefoon
06-44116433
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Mijn naam is Esther, ik ben portretfotograaf en fotografeer ambitieuze en ondernemende mannen die online beter zichtbaar willen worden. Door het gebruik van karaktervolle, stoere en authentieke foto’s, trek je klanten aan die passen bij jou en jouw onderneming. Óf je vindt de werkgever die bij jou past. Met mijn persoonlijke en enthousiaste aanpak voel jij je snel thuis in mijn studio in Alkmaar.

Hoe het begon…

In 2017 werd bij mijn zoon, toen 14 jaar, een zeldzame vorm van botkanker geconstateerd. Op zo’n moment staat de wereld compleet op zijn kop. Je wordt geleefd en je staat op standje overleven. Ik zocht een manier om met mijn angst, verdriet en onmacht om te gaan. En zo ontstond het idee om een mannenkalender te maken waarvan de opbrengst naar een goed doel zou gaan.

Na mijn oproep op social media “Durf jij jezelf bloot te geven?” ontplofte mijn mailbox. Uit heel Nederland reageerden mannen die belangeloos wilden meewerken aan het project. In twee maanden tijd poseerden twaalf mannen voor mijn camera. Mannen, waarvan ik de meesten niet kende, zonder enige cameraervaring, maar die wel het lef hadden om zichzelf bloot te geven. Het resultaat was verbluffend en met trots kon ik een mooi bedrag aan Kika doneren.

Met mijn zoon gaat het nu gelukkig ontzettend goed. Nog iedere dag ben ik het artsenteam en zijn beschermengel dankbaar dat hij er zo goed is uitgekomen.

Hoe gek het misschien ook klinkt, deze periode zette echter ook iets in beweging. Het besef dat ik alles uit het leven wil halen en te kiezen voor datgene waar ik 100% blij van word, namelijk het fotograferen van mensen en mannen in het bijzonder.

Een eigen studio in Alkmaar

Mijn droom kwam uit toen ik in 2021 mijn thuisstudio kon inruilen voor mijn ‘grote mensen’ studio in Alkmaar. In de stoere, industriële en huiselijke studio met een vintage touch komen mannen en vrouwen uit heel Nederland en zelfs België om in mijn zo kenmerkende stijl gefotografeerd te worden. Met een donkere of vintage achtergrond en een vleugje moderne Rembrandtstijl hebben de foto’s iets weg van een schilderij van de Oude Meesters. Om mannen in al hun kracht en kwetsbaarheid vast te leggen, geeft iedere keer weer dat kickass gevoel!

Mijn ideale klant

Het liefst werk ik met de gentleman die weet wat hij wil en die durft te kiezen voor stoere, eigentijdse en karaktervolle foto’s. Ik deel graag mijn creativiteit met jou voor het beste resultaat. Of dat nu is voor je zakelijke profielfoto voor LinkedIn of je CV of een speciaal op maat gemaakt concept voor foto’s voor je website.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Bel of mail mij 06-44116433 of estherbekkerfotografie@gmail.com 

Categorie

People and Portrait, Staged