Esther Bekker

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.estherbekkerfotografie.nl
Bedrijfsnaam
EB-Fotografie
Plaats
Alkmaar
Telefoon
06-44116433
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

BrandMeUp!

Hey, ik ben Esther: de vrouw achter het BrandMeUp! concept.

Als Personal Branding fotograaf voor ambitieuze coaches, schrijvers en andere creatievelingen sta ik altijd aan. Mijn inspiratie haal ik overal vandaan, of dat nu is tijdens het lezen van een tijdschrift of een goed boek, een museum bezoeken, een film kijken of op een terras genieten van een Latte macchiatto. De ideeën liggen voor het oprapen, als je ze maar wilt zien.

Als ondernemer kun je niet meer zonder Personal Branding. Je wilt natuurlijk het liefst allemaal jubelklanten die met plezier hun geld aan jouw dienst of product uitgeven. Klanten die van jou ‘aan’ gaan en andersom. IJzersterke foto's ondersteunen en versterken jouw Personal Brand, zodat mensen jou onthouden en als eerste voor jou kiezen. THINK out of the BOX voor meer jubelklanten!

Personal Branding

Ik ga 'aan' als ik de rode draad uit jouw zakelijke en persoonlijke verhaal weet te halen. Dat vertaal ik naar een persoonlijk concept.

Een BrandMeUp! concept waar jij een big smile van krijgt en nog liever gisteren dan vandaag uitgevoerd ziet. Een concept dat past bij wie jij bent en wilt uitstralen. Waar jij vlinders van in je buik krijgt. We kleuren binnen en buiten de lijntjes in een stijl die je het beste kunt omschrijven als puur, stoer en speels. Soms met een vleugje zakelijk, Bohemian of Ibiza style.

Jubelklanten

Mijn ideale klanten zijn ambitieuze ondernemers: coaches, copywriters, VA's en creatievelingen, die het lef hebben om te kiezen voor een eigen stijl, maar waarbij de creativiteit en out-of-the-box denken over hun Personal Branding wel wat hulp kan gebruiken. Die hulp krijg je van mij in de vorm van een eigentijds, one-of-a-kind en ijzersterk BrandMeUp! concept. Ik deel mijn hersenspinsels en expertise dan ook graag met jou voor die big smile!

Naast het BrandMeUp! traject organiseer ik Fotoshoot netwerk wandelingen en 1-op-1 fotoshoot wandelingen in de prachtige oude binnenstad van Alkmaar. 

Benieuwd of mijn BrandMeUp! concept bij jou past of wil je deelnemen aan een fotoshoot (netwerk) wandeling?

Bel of app mij op 06-44116433 of mail naar estherbekkerfotografie@gmail.com 

Creatieve groet,

Esther

Categorie

People and Portrait, Staged