Hans Tak

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.hanstak.nl
Website 2
http://www.congresfoto.nl
Adres
Zuster Hennekeplein 36
Postcode
3033 BW
Plaats
Rotterdam
Telefoon
+31626236832
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

 Hans Tak is een in Rotterdam gevestigde professionele portret- en reportage fotograaf. Sfeer en beleving zijn de woorden die de foto’s van Hans Tak het best typeren. Zijn stijl is journalistiek, ongedwongen en echt.

Hans Tak studeerde fotografie aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten te Den Haag (KABK) Na zijn stage bij Erwin Olaf vestigde hij zich als freelance fotograaf in Rotterdam

Hans Tak fotografeert voor een breed scala aan opdrachtgevers. Onder zijn klanten bevinden zich bedrijven, culturele- en maatschappelijke organisaties, uitgeverijen, onderwijsinstellingen gemeente Rotterdam en de Rijksoverheid.

Een belangrijk deel van zijn werkzaamheden is het fotograferen van congressen en evenementen. Kijk voor meer informatie op: www.congresfoto.nl

recente opdrachtgevers zijn o.a. Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), Federatie Medisch Specialisten, gemeente Rotterdam, Hogeschool Rotterdam, Internationale Architectuur Biennale Rotterdam (IABR), ministerie van JenV, ministerie van OCW, ministerie van VWS, ministerie van IenW, Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH), RVO Nederland, Mojo Concerts, North Sea Jazz Festival, PowNed, Rotterdam Business School, Poetry International, T-Mobile Netherlands, Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) 

Categorie

Corporate, Event, People and Portrait