Menu Zoeken

Jaap Lotstra Lotstra

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.jaaplotstra.nl
Bedrijfsnaam
Jaap Lotstra FotoGrafisch
Adres
Houtdraaierstraat 12
Postcode
1825al
Plaats
Alkmaar
Telefoon
0610066974
Linkedin Page
Bio

OVER JAAP

Jaap is een gedreven autodidact no-nonsense fotograaf met uitstekende sociale vaardigheden en technische kennis, zowel tijdens de shoot als ook in de nabewerking. Hij gaat tot het uiterste als het gaat om kwaliteit, service en schoonheid. Jaap is recht door zee, eerlijk en betrouwbaar. Sinds het begin van zijn carrière als fotograaf (2004) kent hij geen mislukte projecten of ontevreden klanten.
Iets om trots op te zijn? De normaalste zaak van de wereld vindt hij zelf.

WERKETHOS

Jaap’s werkethos: Op tijd zijn, de hoogste kwaliteit leveren, alle technische mogelijkheden benutten, integer zijn, snel reageren op vragen en service verlenen omdat dat zo leuk is. En dat alles met een vleugje humor. Voor Jaap is fotografie niet alleen zijn beroep maar ook een manier om dienstbaar te zijn.
Dit merk je in alles wat hij doet.

GEZEGEND

In zijn vrije tijd vind je Jaap regelmatig in de sportschool of op een mooi mountainbike parcours. Want sport hoort bij hem als water bij een eend. Ook weet hij zich gezegend met een prachtig gezin met 3 volwassen kinderen en 2 kleinkinderen. Dit geeft veel voldoening en plezier. Daarnaast is hij actief als vrijwilliger bij de Stichting Exodus en Stichting Freedom & Healing.
Hij is iemand die van mensen houdt en ook dat merk je snel genoeg!

Specialisme

Architecture, Automotive, People and Portrait