Menu Zoeken

Fotostudio Drachten

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.fotostudiodrachten.nl
Bedrijfsnaam
Fotostudio Drachten
Adres
De Roef 7
Postcode
9206 AK
Plaats
Drachten
Telefoon
0512 35 61 58
Bio

Wat wil je dat mensen als eerst lezen, wat moeten mensen van je weten. Waarom wil je dit gaan doen. Allemaal vragen waarop ik zo snel geen antwoord kon geven toen ik mij in 2018 als Fotostudio Drachten inschreef bij de KVK onder de categorie Fotografie en Interieurstyling.

Ik wist heus wel waarom ik zo graag fotografeer, en ook wist ik heel goed wat ik wilde. Alleen de weg daar naar toe was nog onduidelijk, ik wilde te veel te snel. Een eigen studio, dat was mijn eerste doel en dat is gelukt. Super trots ben ik hierop en laat dit ook graag aan iedereen zien. Fotostudio Drachten is sinds 2018 een feit!

2019 was een jaar van proberen, experimenteren. Mijzelf proberen te 'verkopen'' als fotografe. Ik kwam er achter dat ik het moest hebben van mij plaatjes, niet zo van mijn praatjes. Fotograferen voor de NDC en 3voor12/Friesland dat kwam erbij. Dat ik DuPho-lid mocht worden, alleen a.d.h.v. mijn portfolio, (dus zonder de voorgeschreven opleiding) nog zo'n geluksmoment. Leuke opdrachten van lokale ondernemers, langzamerhand kwam het op gang en mocht ik ook zakelijke profielfoto’s gaan maken. Fotostudio Drachten was te vinden. Leuk!

Stap voor stap valt alles op z'n plaats. 2020 staat, naast het fotograferen in de studio, in het teken van o.a. bruidsfotografie en bedrijfsreportage's, want ik ben niet aan mijn vaste plaats in de studio gebonden. Ontzettend leuk want er staan voor nu al een aantal bruiloften, en bijzondere verbintenissen in de agenda.
Eigenlijk kan ik overal fotograferen. Zoals ik al eens eerder op mijn pagina typte: vertel ik altijd vol zelfvertrouwen dat ik overal kan fotograferen, om vervolgens van een concert vol twijfel altijd weer thuis te komen terwijl het best ‘mooie platen zijn’

Bruidsfotografie, trouwfotografie, reportages. Kortom ik fotografeer graag in mijn studio en net zo lief op locatie.

Eigenlijk kom ik, Jessica, namens Fotostudio Drachten overal: ‘met gebruik van de juiste techniek is iedere locatie een studio’.

Specialisme

Other, People and Portrait, Wedding