Leo de Jong

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.AgingRaw.nl
Website 2
http://www.metdefotograafopreis.nl
Bedrijfsnaam
Fotografie Aging Raw / Metdefotograafopreis
Adres
Lonneker Steumke 29
Postcode
7524DN
Plaats
Enschede
Telefoon
06-41 439 424
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Bedrijfsfotografie, reisfotografie en fotocursussen, het is een nieuwe mix van werk. Maar wel soortgelijk werk zoals ik dat  afgelopen 35 jaar deed. 

Ik fotografeer het unieke van uw bedrijf. Dat wat u onderscheidt van de concurrent. Als voormalig directeur/eigenaar van een consultancy bureau weet ik dat uw USP de enige garantie is om te overleven. Samen met u formuleer ik dat unieke. Op basis daarvan  maak ik de aansprekende foto's.

Meer dan 12 jaar leefde ik in Azie en Afrika. Die reislust betaalt zich nu uit in mijn fotoworkshops en fotoreizen. In een ontspannen sfeer intensief bezig zijn met de fotografie. In Spanje, Duitsland, Nederland, en wellicht zelfs tijdens een fotoreis naar Antarctica.....

Zelf op pad zoek ik de mens, overlevend in omstandigheden die wij niet kennen. En eerlijk, 'I 'd rather be homesick than stay at home'.

Ik ben ondermeer getrained in de didactiek. Workshops  begeleiden en onderwijs geven aan de universiteit is nu bruikbaar bij het aanbieden van fotocursussen en fotoreizen aan volwassenen. En het liefst in het buitenland, dat spreekt.....

Categorie

Corporate, Journalism, Travel