Marc van der Stelt

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://www.ms-fotografie.nl
Website 2
https://portfolio.ms-fotografie.nl
Website 3
https://shop.ms-fotografie.nl
Adres
Olympiaweg 4
Postcode
3077 AL
Plaats
Rotterdam
Telefoon
+31 10 2619922
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Welkom! Mijn naam is Marc van der Stelt en ik ben professioneel nachtfotograaf bij MS Fotografie. Als ik de skyline van Rotterdam niet in mijn lens vang, dan ben ik in mijn woonplaats Strijen, een dorpje in de Hoeksche Waard. Mijn interesse voor het vastleggen van beelden ontstond al op vroege leeftijd. Uitgerust met mijn Olympus legde ik de wereld vast zoals ik hem zag en leerde ik composities en speciale momenten herkennen als extra zintuig.

Later herpakte ik deze liefde en begon ik met het fotograferen in de Rotterdamse haven. Opgevolgd door het fotograferen van cruiseschepen, toen de kade nog volstond als er een aanmeerde. In en rondom de stad Rotterdam, verloor ik uiteindelijk mijn hart aan de mooiste hotspots van de stad. Het liefst in de nacht. De Euromast, de Zwaan en het centrum. Rotterdam by Night werd het decor van mijn verhaal.

Nachtfotografie Rotterdam

In de loop der jaren kwam ik erachter dat mijn liefde voor nachtfotografie groter werd dan ooit. Steeds vaker ging ik als nachtfotograaf ‘s nachts op pad, om de geheimen van de nacht in beeld te brengen. Foto’s maken die je nergens anders vindt, dat werd mijn doel. De uitdaging, voorbereiding en het voldane gevoel van het neerzetten van een spectaculaire plaat. Dat greep mij.

Er komt zoveel meer bij kijken dan het lijkt. Uren voor het regelen van de perfecte locatie, het aanvragen van vergunningen, huren van een beveiliger en het regelen van overeenkomsten. Maar ook: het betreden van torenhoge gebouwen zonder elektriciteit. Dat betekent dat we soms wel 32 verdiepingen omhooglopen zonder werkende lift, om de top te bereiken. Eenmaal op het dak, installeer ik mijn camera en wacht ik op hét perfecte moment. Dé perfecte plaat waar je al die moeite voor hebt gedaan. Ik wil kwaliteit leveren, anders doe ik het niet.

Van alle geschoten foto’s, kies ik de allerbeste. De foto waarop alles duidelijk wordt en waarin ik een gevoel vang. Dat de maan samenkomt met De Kuip en de wolken dansen om de Euromast. Alles moet verenigd zijn, zoals het op dat moment écht is. Zo fotografeer ik bijvoorbeeld altijd het Nationale Vuurwerk Rotterdam, vanuit schitterende locaties. Hét ultieme voorbeeld van zo’n bijzonder evenement waar alles in de foto samenkomt!

Wanddecoraties

Een ander onderdeel van MS Fotografie, is onze wanddecoratie. Al meer dan tien jaar leggen wij steden in de nacht in het binnen- en buitenland vast om kunstwerken aan de muur te hangen. Jouw favoriete plek brengen wij thuis of op kantoor. Niet alleen op canvas en muren, maar ook op beurswanden en liften. Wanddecoratie, in alle formaten en materialen.

Denk bijvoorbeeld aan beurswanden van twintig meter die worden bedrukt met onze foto’s. Niets is ons te gek. Want hoe leuk is dat we zoveel mensen blij mogen maken met iets moois aan de muur? Denk bijvoorbeeld aan de skyline van Rotterdam, De Kuip, Erasmusbrug of Euromast.

Al onze wanddecoraties vind je in onze Werk aan de MuurSfeer aan de MuurPicfee en/of Topschilderij shop. Heb je een speciale wens? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij leveren op dit moment wanddecoratie in de volgende 18 landen België, Denemarken, Duitsland, Estland, Frankrijk, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Zweden en Zwitserland.

Rotterdam fotoproducten

Onze jaarkalender is een pareltje dat wij trots op onze naam dragen. Het is niet zomaar een kalender, maar dé Rotterdam Kalender. Inmiddels te koop in meer dan 21 winkels in de omgeving van groot Rotterdam. Elk jaar doen wij ons best om hier verrassend nieuwe beelden in te zetten. Bekende locaties, hotspots, maar ook locaties waardoor je even diep moet graven. Om je zo elk jaar te blijven verrassen met het bekende pracht en praal, maar ook met de verborgen parels van Rotterdam.

Zó’n groot succes, dat we het hebben uitgebouwd tot meer eigen Rotterdamse producten. Zoals ansichtkaartenmokken en onderzetters. Alles in de stijl van het échte 010. Nieuwsgierig? Deze producten koop je via onze shop of eigen Bol.com winkel.

Wil je als eerste bij onze jaarkalender zijn? Zorg dan dat je in juli klaar staat, want dan komt weer een nieuwe uitgave.

Workshop nachtfotografie

Elke fotograaf vraagt naar de magie van nachtfotografie. Tja, hoe zeg je dat in een paar woorden? Ik kan het beter laten zien. Dat is de reden dat ik in een tijdje terug ben begonnen met de Rotterdam by Night workshop in samenwerking met CameraNU. Hierin leer ik andere fotografen hoe zij meer uit hun camera kunnen halen.

Hoe bepaal je het licht, de compositie, de locatie en het béste moment in de nacht? Tijdens de workshop neem ik je mee en krijg je alle tips en tricks om ook in de nacht schitterende foto’s te maken. Bekijk hier onze Rotterdam by Night workshops.

Fotografie

Net als elke fotograaf verkoop ik uiteraard ook losse foto’s. Zoek je een foto voor op een banner, website, brochure of beursstand? Dan kijk ik graag met je mee. Wellicht heb ik al een prachtige foto voor je klaarliggen, maar ik kan natuurlijk ook voor je op pad.

Foto’s gaan bij mij verder dan slechts een beeld. Voor mij is het belangrijk dat ik iets kan aanbieden voor een mooie eindbestemming. Hoe tof is het als ik jou een foto kan bieden en dat jij daar iets leuks mee kan doen?

Dus ben je op zoek naar toffe beelden? Dan weet je mij inmiddels wel te vinden.

Categorie

Architecture, Corporate