Isabelle Boon Photography

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.isabelleboon.com
Plaats
Rotterdam
Telefoon
06 22506298
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Documentair fotograaf Isabelle Boon verbeeldt de positieve kracht, bevlogenheid en eigenheid van mensen en hun omgeving. Hoe mensen leven, werken en zich hechten is een rode draad in haar werk. Vanuit reële, veelal kleine alledaagse situaties, vertelt Isabelle het grote verhaal en werkt daarbij zoveel mogelijk met natuurlijk licht. Haar werkwijze kenmerkt zich door een sterk persoonlijke benadering en zorgvuldigheid waarmee ze contact maakt en relaties opbouwt.

Isabelle werkt in opdracht en initieert zelf projecten die vaak tot opdrachten leiden. Zo exposeerde zij op de World Expo in Milaan met werk over innovatieve agrariërs in Nederland, wat voortvloeide uit een eigen project waarin ze de waarde en positie van de bedreigde boerenbedrijven van het Buijtenland in Rhoon onderzocht.

In de afgelopen jaren heeft zij aan twee langlopende projecten in Indonesië gewerkt, Heritage in Transition en I love Banda en zijn als fotoboek gepubliceerd. Beide projecten zijn geëxposeerd in verschillende musea oa museum Volkenkunde, het Scheepvaartmuseum en het Erasmus Huis (Jakarta).

Categorie

Documentary, Journalism, People and Portrait

Specialisatie