Menu Zoeken

Marleen Swaans

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://www.marleenswaans.nl
Website 2
marleenswaans.nl/queen-of-the-ring
Bedrijfsnaam
Marleen Swaans Fotografie
Adres
Driebergenlaan 10
Postcode
5242 AM
Plaats
Rosmalen
Telefoon
06 25567907
Instagram Page
Bio

Over bokswedstrijden en bruidsreportages...

2018 begint voor mij geweldig met een Zilveren Camera nominatie voor mijn foto van bokser Rivo Slory.

In 2017 heb ik Queen of the Ring, fighting the stereotype, uitgebracht, mijn fotoboek over vrouwen en boksen.

Het boek was voor mij echt een droomproject om aan te werken. Ik ben zelf fervent kickbokser en ik houd enorm van het fotograferen van bokswedstrijden. Bovendien geniet ik ervan om me echt in een onderwerp te verdiepen. In dit boek komen al mijn passies samen. Ik fotografeerde sterke vrouwen en kwam erachter wie deze dappere vrouwen zijn met het lef om de ring in te gaan en hoe het voelt om die ring in te gaan. Op de pagina marleenswaans.nl/queen-of-the-ring kunt u mijn boek bestellen en meegenieten van deze unieke inkijk in een fascinerende wereld.

Behalve sport fotografeer ik ook graag bruiloften. Van de ene kant de warmte van een liefdevolle bruiloft, van de andere kant de kracht en intensiteit van een bokswedstrijd. Maar er zijn genoeg overeenkomsten; je mag de belangrijkste acties en emoties niet missen! 

Het belangrijkste voor een mooie fotoreportage is om een goed contact met de mensen die ik fotografeer op te bouwen en een prettige werksfeer te creĆ«ren. Zodat de geportretteerden het best tot hun recht komen.

Ik probeer schoonheid te vinden door tegelijkertijd de kracht en kwetsbaarheid van mensen te tonen. Met name ook in mijn sportfoto's.

Kijk voor meer foto's op marleenswaans.nl

of

neem contact met me op 06 25567907

Specialisme

People and Portrait
Sport
Wedding