Peter Jan Fernhout

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.xzixzi.com
Bedrijfsnaam
XziXzi
Adres
Sint Josephstraat 8a
Postcode
5104 EE
Plaats
Dongen
Telefoon
+31624710171
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Het instrument

Is de fotograaf, niet de camera

En in dezelfde lijn is het het model, jij, dat het beeld maakt, niet de foto. Die essentie van fotografie zat er bij mij al snel in. Op vakantie gegrepen door het foto-virus klikte ik wat af met m’n Aga-schuiftoestelletje. Als creatieve perfectionist zag ik hoe het beter kon, welke toegevoegde waarde professionele apparatuur heeft en hoe belangrijk het is om na te denken over wat je met de foto wil bereiken, zeker in de tijd van de analoge fotografie.
Dat vind ik ook zo leuk aan zakelijke fotografie: er is een plan, een doel om naartoe te werken. Er moet samen nagedacht worden over wat het beeld mag uitdrukken, wat je ermee wil bereiken. Door rustig en gestructureerd samen te werken, ontstaat ruimte voor het toevoegen van mijn creativiteit. Zo kan ik volledig opgaan in mijn visuele wereld en krijgt de klant dat frisse, eigentijdse en unieke beeld.

Technologie is op z’n best 

Als het mensen samenbrengt

Mijn passie voor gebouwen, voor de manier waarop je kunt spelen met vormen, kleuren en licht, is niet zo gek. Als jonge MTS-er rolde ik via de Fotovakschool deze visuele wereld in. Het DoKa-werk is wat mijn hart sneller doet kloppen: zoveel mogelijkheden om met het technische aspect aan de slag te gaan! Ik hou van contrasten, die mogen “hard” zijn, dan komen de vormen het meest tot hun recht. De technische aspecten van het vak en de ontwikkelingen die zich in steeds sneller tempo opvolgen, zorgen ervoor dat ook ik me kan blijven ontwikkelen en dat we in een tijdperk zijn aangekomen waar je als professional het onmogelijke mogelijk kan maken.

Categorie

Architecture, Corporate, People and Portrait