Menu Zoeken

Nieuw DuPho lidmaatschap geeft 50% korting op lidmaatschap bij NVJ/NVF.

DuPho en de NVJ zijn een nieuw samenwerkingsovereenkomst aangegaan die erg interessant is voor alle fotojournalisten. Beide verenigingen vertegenwoordigen fotojournalisten, behartigen hun belangen en bieden ondersteuning in het uitoefenen van het beroep. 

Om fotojournalisten het beste uit twee werelden te bieden komen we met een nieuw lidmaatschap; het ’geassocieerd DuPho-lid’. Met dit lidmaatschap word je lid van beide verenigingen. DuPho als moederorganisatie en 50% korting op het lidmaatschap bij de NVJ. 


Juridische dienst

Geassocieerde leden hebben alle rechten en toegang tot alle diensten behorende bij het gewone lidmaatschap van beide partijen, met uitzondering van de juridische dienstverlening. De juridische dienstverlening blijft bij de zogenoemde ’moederorganisatie’ waar je volwaardig lid van bent.

NVJ Perskaart

Geassocieerde DuPho-leden kunnen bij de NVJ een NVJ-perskaart aanvragen. Kijk voor de voorwaarden op de website van de NVJ. 

Aanmelden

Wil je geassocieerd lid worden, stuur ons dan een e-mail met toestemming voor het uitwisselen van diverse persoonsgegevens. Wij melden je dan aan bij de NVJ. 

De NVJ zal vervolgens contact opnemen voor het afronden van het lidmaatschap. Verdere communicatie over het lidmaatschap van de NVJ verloopt via NVJ kanalen.