Menu Zoeken

Voor alle leden hebben wij een DuPho-kaart ontwikkelt waarmee je kunt aantonen dat je een professionele fotograaf bent die voldoet aan de toelatingseisen van DuPho.

De kaart en het lidmaatschapnummer geeft je korting op collectieve verzekeringen en diverse evenementen. Tevens kun je je ermee identificeren als professioneel fotograaf bij conferenties, evenementen en festivals.

DuPho ledenkaart

 

Perskaart

DuPho en de NVJ zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan die erg interessant is voor alle fotojournalisten. Beide verenigingen vertegenwoordigen fotojournalisten, behartigen hun belangen en bieden ondersteuning in het uitoefenen van het beroep. 

Geassocieerde DuPho-leden kunnen bij de NVJ een NVJ-perskaart aanvragen.

Voorwaarden aanvragen perskaart

Indien je voldoet aan de specifieke eisen voor een foto-journalistieke perskaart van de NVJ (NVF) is het mogelijk om een kaart aan te vragen. De kaart is aan te vragen voor leden die:

  • een substantieel deel van hun jaarinkomen uit professionele journalistieke werkzaamheden halen,
  • werken volgens journalistieke principes en intenties,
  • en kunnen bij hun aanvraag publicaties of projecten overleggen, die op een breed publiek gericht zijn.

Uitzonderingen worden nader beoordeeld.

Geassocieerd lidmaatschap

Om fotojournalisten het beste uit twee werelden te bieden komen we met een nieuw lidmaatschap; het ’geassocieerd DuPho-lid’. Met dit lidmaatschap word je lid van beide verenigingen. DuPho als moederorganisatie en 50% korting op het lidmaatschap bij de NVJ. 

Aansluitformulier geassocieerd DuPho-lid
Voorwaarden geassocieerd DuPho-lid