Menu Zoeken

Agenda

DuPho Inkomenbelastingdag.jpg

DuPho Inkomstenbelastingdag

Iedereen ziet elk jaar weer op tegen het doen van de inkomstenbelastingaangifte. Veel ondernemers besteden het uit maar een boekhouder is vaak duur en je moet nog steeds het meeste werk zelf doen. Daarom organiseert DuPho in samenwerking met EZ Boekhouding dit jaar de Inkomstenbelastingdag. Een dag waarin je samen met een belastingadviseur van EZ Boekhouding ter plekke jouw aangifte gaat invullen. En dat tegen een speciaal tarief van €125,- voor DuPho leden.

Hoe werkt het?

Voordat de dag begint heb je een e-mail met instructies gehad voor wat je allemaal moet meenemen. Als je op de dag zelf aankomt beginnen we met het gezamenlijk voorbereiden op jouw aangifte. Ben je dingen vergeten, heb je al jouw kosten opgevoerd en kan je nog gebruikt maken van speciale regelingen zijn onderwerpen die dan aan bod komen.

Na het eerste gedeelte (van ± 2 uur) ga je samen met een van de belastingadviseurs van EZ Boekhouding 1-op-1 jouw aangifte ter plekke invullen en versturen. Zo wordt er ook nog persoonlijk gekeken naar zaken die specifiek voor jou gelden. Er wordt dus niet alleen aangifte gedaan voor jou als ondernemer maar ook als privépersoon. Mocht je een partner hebben waar je ook aangifte voor moet doen dan nemen we deze uiteraard meteen mee.

Binnen 1 dag je boekhouding voor 2016 op orde, ingevuld en gecontroleerd door een belastingadviseur voor slechts €125,- excl. Wij zorgen natuurlijk voor de lunch!*

Heb je interesse?

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

* Heb je dieetwensen, geef dit dan uiterlijk 4 dagen van tevoren door.

Datum: 28 Maart 2017
Tijd: 10:00 - 16:00
Locatie : Workspace, Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Ledenprijs: 125 Euro
Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.