Menu Zoeken

Nu € 0,- inschrijfkosten, 50% cashback (én exclusief voor DuPho leden de eerste 3 maanden geen deelnamekosten).

Wist je dat er een verplichte AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) komt voor zzp’ers? Nou ja, misschien dan. En zeker niet voor 2027. Gelukkig zit je bij SharePeople nu al goed! Met crowdsurance regel je arbeidsongeschiktheid tot AOW-leeftijd op een voordelige en eenvoudige manier. Bij ons regelen zzp’ers, net als jij, het risico op arbeidsongeschiktheid onderling via een techplatform en niet via een verzekeraar. Hierdoor zijn we vele malen goedkoper dan een traditionele verzekering. Als zelfstandige regel jij graag je eigen zaken. Bij SharePeople begrijpen wij dat. Bij ons bepaal jij zelf hoeveel inkomen je wilt ontvangen en je regelt alles gemakkelijk online. Aanmelden is in een paar klikken gereregeld. Geen poespas of kleine lettertjes.

Aad van Vliet heeft 't bij SharePeople geregeld

Aad van Vliet (algemeen bestuurslid DuPho): “Een AOV bij een verzekeringsmaatschappij is voor mij als fotograaf erg duur, omdat ik vanwege de beroepscategorie veel premie betaal voor een relatief bescheiden inkomen. Mijn verzekeringsadviseur vertelde mij over SharePeople. Wat ik mooi vind is dat we als zzp’ers een inkomensterugval bij arbeidsongeschiktheid gezamenlijk oplossen. Solidair, tegen veel lagere kosten en in mijn geval ook een hoger verzekerd bedrag. Via Oog voor Impuls het eerste jaar zelfs voor een nog lager bedrag per maand. Dat maakte mijn aansluiting bij SharePeople een echte no-brainer!”

SharePeople is het eerlijke alternatief voor de veel te dure (verplichte) AOV

  • Zeer lage kosten
  • Dagelijks opzegbaar
  • Binnen 3 minuten geregeld

Regel ‘t vandaag nog en betaal €0,- inschrijfkosten, ontvang 50% cashback op de totale kosten in het eerste jaar (én exclusief voor DuPho leden de eerste 3 maanden geen deelnamekosten)!

Bereken hier jouw maandelijkse kosten