Menu Zoeken

18 maart: Open Dag masteropleiding Crossover Creativity

Op zaterdag 18 maart 2017 organiseert de Hogeschool van de Kunsten Utrecht (HKU) een Open Dag om geïnteresseerden kennis te laten maken met de inhoud van haar opleidingen. Ook de master Crossover Creativity is aanwezig met een inhoudelijk programma.

De master Crossover Creativity is de nieuwste masteropleiding aan de HKU en leidt kritische cross-over professionals op die kunnen bijdragen aan nieuwe inzichten, oplossingen en toepassingen in een snel veranderende samenleving. Aanleiding voor het starten van deze innovatieve opleiding is het toenemend aantal complexe uitdagingen waar onze samenleving voor staat. Om ze op te lossen is cross-over samenwerking tussen disciplines en sectoren nodig. Het vormgeven van deze samenwerkingen en daarbinnen het vinden van nieuwe oplossingen is een vak apart. Dat leer je in de Master Crossover Creativity. Zes cross-over domeinen staan in de opleiding centraal: Future Health, Smart Living, Inclusive Society, Cultural Innovation, Social Business en Circular Economy.

De opleiding is geschikt voor ambitieuze professionals met een creatieve, technische of economische achtergrond en professionals uit andere sectoren voor wie de verbinding creativiteit-technologie-ondernemerschap relevant is (zorg, social design, bedrijfsleven, overheid, onderwijs etc.)

Op de Open Dag op 18 maart kun je in gesprek gaan met docenten, studenten en alumni van deze master en een workshop volgen om te proeven aan de werkwijze van de opleiding Ga voor meer informatie naar de website van de HKU.