Menu Zoeken

Algemene kennisgeving Fotografenpoule Rijksoverheid.

DuPho ontving een bericht van Studio 38c met de vraag of wij deze onder de aandacht willen brengen van onze leden door het te plaatsen op onze website.

Bij deze:

De Dienst Publiek en Communicatie van het ministerie van Algemene Zaken heeft besloten de aanbesteding Ea0081, Tenderned Kenmerk 359470 te gunnen aan Studio 38c te Overasselt. De aanbesteding betreft fotografiediensten voor vrijwel alle landelijke overheidsdiensten.

Wij zijn vanzelfsprekend zeer verheugd en vereerd deze opdracht vanaf 1 maart 2023 te mogen uitvoeren. Maar we kunnen dat niet alleen!

We zoeken hiertoe een 70-tal professionele (minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring) freelance fotografen waarbij we streven naar een zo divers mogelijk bestand qua ervaring, leeftijd, gender(identiteit), standplaats, achtergrond of welke andere categorisering dan ook.

Het belooft een prachtig team te worden waarbij Studio 38c contractueel verplicht is zorg te dragen voor een zo eerlijk mogelijke verdeling van alle opdrachten over de poule. Als individuele fotograaf kun je uitgaan van jaarlijks enige tientallen opdrachten tegen door de overheid vastgestelde tarieven waarbij Studio 38c jou administratief zoveel mogelijk zal ontlasten: het proces van offerte tot opdracht, facturering en betaling zullen wij gaan verzorgen, jij kunt je focussen op je passie en de opdrachtgever tevreden te stellen door prachtige foto’s te maken!

De fotografie (zowel portret-, registratie- als ook themafotografie) kan grotendeels door all-round fotografen worden uitgevoerd maar ook voor een drietal dronefotografen zullen er voldoende opdrachten zijn.

Is je interesse gewekt? Stuur dan snel en geheel vrijblijvend een email naar ons team aanbesteding overheid (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) waarna wij je per omgaande alle nadere informatie zullen mailen waaronder een beschrijving van het aanmeld- en selectieproces.

Let op: je definitieve aanmelding dient uiterlijk 8 december 2022 per email bij ons binnen te zijn dus verlies geen tijd! Uiterlijk op 24 januari 2023 zullen wij alle aanmelders informeren of zij al dan niet zijn toegelaten tot de poule.

Ken je nog andere mogelijk geïnteresseerde fotografen? Zegt het voort. Het is een unieke kans een team voor de rijksoverheid te bouwen waar we niet elkaars concurrent maar collega zullen zijn. Met gelijke kansen voor iedereen!

Het team van Studio 38c
Anny, Emmy, Eric, Jawad, Jeroen, Lisette, Mark, Pamela, Pepeyn, Remco, Thomas