Menu Zoeken

Nieuw: online hulp en advies bij het selecteren en presenteren van foto’s

Onlinefotoredacteur.nl is het nieuwe initiatief van Adriaan Monshouwer, waarmee hij fotografen wil helpen bij het selecteren van hun beste foto’s en het samenstellen van de sterkste fotoseries.

Monshouwer was meer dan tien jaar betrokken bij World Press Photo als secretaris van de internationale jury en was jarenlang jurylid en voorzitter van de jury van de Zilveren Camera. De afgelopen jaren schreef hij vele artikelen voor de kennisbank ondernemen van Dupho.

Monshouwer: ‘Ik heb inmiddels heel veel verschillende dingen gedaan in de fotografie, maar mijn passie ligt bij het editen van foto’s, bij het vertellen van verhalen met beeld. Met mijn kennis en ervaring wil ik fotografen graag helpen om het beste uit hun werk te halen.

Fotografen weten vaak precies wat ze goed en slecht vinden, maar kunnen dat dan niet goed toepassen op hun eigen foto’s. Logisch, want dan spelen emoties vaak een rol en is het lastig is om kritisch en objectief naar je foto’s te kijken. Ik biedt ze met onlinefotoredacteur.nl de objectieve en frisse blik die nodig is om er het beste uit te halen.’

Speciale aanbieding:
Voor alle fotografen die zijn aangesloten bij Dupho is er een speciale aanbieding: tot 1 maart 2016 krijg je bij iedere bundel 20% extra credits. Let op: dit geldt ook voor de introductiebundel met 50 credits (wordt dus 60 credits), maar van de introductiebundel kun je maar één keer gebruik maken.

Meer informatie