Menu Zoeken

Jan Duker

Jan Duker heeft ruim 40 jaar fotografie-ervaring, waarvan professioneel eigen bedrijf sinds 2010. Hij werkt met Canon 1D, Fuji-X en Pentax 645Z, Elinchrom BRX en Quadra.

Voor en Achternaam

Jan Duker

Telefoonnummer

06-16 030 292

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website

www.janduker.nl

Opleiding

Qua fotografie autodidact, algemeen HAVO en MTS-E
Geen diploma fotografie, wel van de algemene opleidingen

Ervaring

Fotografie-ervaring ruim 40 jaar, waarvan professioneel eigen bedrijf sinds 2010

Soort fotografie

Architectuur, bedrijfsreportage en portretfotografie

Apparatuur

Canon 1D, Fuji-X en Pentax 645Z, Elinchrom BRX en Quadra

Programma’s

Lightroom en Photoshop, basiskennis Capture One

Rijbewijs

BE

Referenties

“Samenwerken met Jan is erg prettig. Jans kracht is namelijk zijn inlevend vermogen. Naast dat ik hem gewoon een toegankelijke, aardige man vind, heeft hij diepgang en sluit goed aan bij wat ik voor me zie. Vervolgens voegt Jan zijn eigen expertise en ervaring toe en gaat foto’s maken. Deze foto’s werkt hij tot in de finesses uit en legt deze aan me voor. Hij staat daarbij open voor kritiek en zoekt wederom de aansluiting bij mijn beeld. Daarnaast gaat hij echt voor kwaliteit, doet wat hij belooft en is punctueel. Zo ontstaat er uit onze samenwerking een zeer verfijnde presentatie van mijn werk. Ik kan Jan Duker van harte aanbevelen!”

Jaap Stobbe, Independent Architecture & Planning Professional

“Jan fotografeert projecten van mij (architectuur en interieur). Zijn streven naar perfectie zorgt voor een fantastisch resultaat. Daarnaast is Jan ook nog eens een zeer prettige persoon om mee samen te werken. Ik kan Jan dus van harte aanbevelen.”

architect: Karla Ubels bna

“Ik werk als tekstschrijver nu meer dan 10 jaar geregeld samen met Jan. Nog steeds verbaas ik me over zijn vaardigheden om exact te bepalen welke sfeer een klant wil terugzien in fotografie. Het in beeld brengen en verwoorden van de prachtige natuur is wat ons bindt, maar de laatste jaren zie ik Jan zich enorm ontwikkelen op het gebied van architectuur- en landschapsfotografie. Een verbinding leggen tussen mooie architectuur en het omringende landschap is een van zijn absolute kwaliteiten. En dat geldt zeker ook voor cultuurhistorische en archeologische parels…”

Aaldrik Pot, Boswachter bij Staatsbosbeheer

“Voor onze nieuwe website www.archipunt.nl heeft Jan alle foto’s gemaakt. Vanuit de beeldlijn van de ontwerper zijn we samen opgetrokken om dit handen en voeten te geven. Jan was zo betrokken dat het voelde alsof ik met een collega had te maken. Mede door zijn ideeën en kritische blik is onze website exact geworden wat we voor ogen hadden. Voor ons is dit een on-going project, dus ik hoop nog lang met Jan te mogen samenwerken.”

Marianne Jager, Business Developer Archipunt Groningen