Mirjam Cremer

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.purelifegeboortefotografie.nl
Bedrijfsnaam
Pure Life Geboortefotografie
Adres
Lindenlaan 10
Plaats
Valkenburg
Telefoon
06-23342338
Instagram Page
Bio

In oktober 2013 mocht ik mijn eerste geboorte vastleggen. Inmiddels hoop ik dit jaar mijn 400ste geboorte te mogen vastleggen. 

In de afgelopen zeven jaar heb ik de meest mooie momenten mogen vastleggen zoals de geboorte van een drieling, tweeling, vele thuisbevallingen, keizersnedes en nog zoveel meer moois. 

Toen ik in 2014 de 40 bevallingen gepasseerd was vond ik dat een mooi moment als symbool voor de 40 weken van een gemiddelde zwangerschap een boek uit te brengen over ons werk als geboortefotograaf. In 2015 verscheen mijn eerste boek Pure Life Birth Stories en in 2017 volgde mijn tweede boek Pure Life Geboortefotografie en verhalen. 

Sinds de start van mijn bedrijf was het mijn wens iemand van begin af aan te mogen opleiden. Ook was het mijn wens om het geluk en het plezier van geven te kunnen delen met een collega. Sinds bijna twee jaar werk ik samen met Diede en delen we samen de passie voor ons vak. Ik kan me geen betere collega wensen. 

In 2018 groeide de passie voor het opleiden verder en mocht ik met gewaarde collega Evelien Kootte Childbirth Photoacademy opgericht. 

Typisch Mirjam: stapelverliefd op mijn man en kinderen, capucchino drinken, lunchen, genieten van het geluk van anderen en ondernemen. Allergie voor afgunst en dom geklets. 

Lid zijn van DuPho Geboortefotografen.com voelt als een warm bad. Als een van de oprichters van geboortefotografen.com ben ik ongelofelijk trots op de samenwerking die we met inmiddels meer dan 20 fotografen door heel Nederland hebben neergezet. De verdere professionalisering naar DuPho geboortefotografen.com is de mooiste stap die we onze beroepsgroep kunnen wensen. 

 

 

Categorie

Birth, Documentary, New born

Specialisatie

DuPho Geboorte